Количка
Количка / (0) / 0.00 лв.
Нямате добавени продукти. Преглед
No Stop 0888 12 10 20 Денонощен Телефон
  1. Начало
  2. Блог
  3. Връщане на стока, клиентът винаги печели, не само на думи ...
Връщане на стока, клиентът винаги печели, не само на думи В DVE.BG абсолютно всички поръчки се изпращат с опция за преглед. 

В DVE.BG ако не Ви хареса или не Ви стане дреха не дължите абсолютно нищо. Куриерът няма да ви поиска никакви пари преди да отворите и одобрите стоката. Няма да Ви поиска пари и за връщане, ако не одобрите стoката. 

В DVE.BG доставката над 50 лв е безплатна. 

В DVE.BG връщането на стоката е за сметка на фирмата.

Рядко ще видите тези опции в онлайн магазин. Ние го правим, защото гарантираме за нашите артикули, за нашата преценка и нашите размери. Искаме клиентите ни да поръчват до тогава, докато си намерят правилната дреха, правилния размер. Споделяме риска за връщането на стоката, губим нещо, печелим нещо - едно е сигурно - клиентът е доволен и сигурен, когато поръчва - не само на думи.

Доста често хората не могат да улучат своя размер при покупка онлайн от първия път.В ДВЕ БГ клиентът не може да загуби нищо , защто всички разходи по транспорта се заплащат от фирмата независимо от остойността на поръчката. За да помогнем при избора на размер направихме това забавно информационно видео. Надяваме се да Ви помогне при избора.  Ето и някои указания за избор на размер. 

За да изберете Вашата дреха от естествена кожа, която ще Ви е по мярка, моля прочетете нашите указания. Стотиците брандове налични в dve.bg определят своите размери по различен начин. Ето защо за да могат да се филтрират по размер правилно дрехите, ние сме определили наши размери, които може да видите в таблицата по-долу. Отделно на всяка дреха сме измерили  конкретни размери като гръдна обиколка , дължина , талия и т.н. Най-добрия начин за да попаднете на точен размер е да знаете точно Вашите размери и да ги съпоставите с желаната дреха.

 Вижте нашето видео как да премерите Вашите размери.

Нашият съвет за размер на дреха горна част като кожено сако, яке  или палто е да премерите Вашата гръдна обиколка. Съветваме Ви да изберете яке от естествена кожа, сако или палто, което има гръдна обиколка с около 8 см. повече от Вашата гръдна обиколка.

Размерите на дрехи долна част като кожени поли  и панталони се определят по размера на талията. Съветваме Ви да търсете дреха , чиято талия е около 4 до 6 см по-голяма.

Добра идея е да измерите Ваша дреха , която Ви е точно и да съпоставите размерите с тези от описанието на артикула.

Важно

Размерите , които са в описанието към всеки артикул, са сазмери на дрехата, които ние сме премерили за всяка дреха отделно. 

Размерите в таблицата по-долу са относителни размери на тялото.

Приятно пазаруване
Затвори

Вход

 

Влез с FaceBook

РегистрацияС регистрацията си, Вие се съгласявате с Общите условия на сайта.


Ако имаш проблем с регистрацията или поръчката звънни и затвори 0888121020
Затвори

Абониране