Количка
Количка / (0) / 0.00 лв.
Нямате добавени продукти. Преглед
No Stop 0888 12 10 20 Денонощен Телефон
  1. Начало
  2. Блог
  3. Защо да пазаруваме в онлайн магазин за дрехи втора употреба ...
Защо да пазаруваме в онлайн магазин за дрехи втора употреба

Защо да пазаруваме в онлайн магазин за дрехи втора употреба

Освен, заради безценните находки, които предлагат, заради удобството и ниските цените разбира се.

Всеки от нас най-точно познава себе си и вероятно е наясно къде има по-сериозен шанс да открие заветната дреха или аксесоар, но моят съвет е да не подминавате с подозрение и недоверие онлайн пазаруването.

По отношение на различните видове магазини за дрехи втора употреба ще започна историята си от по-големите и евтини към по-малките и скъпи такива.

У нас вече са позиционирани цели вериги от огромни магазини, които са пръснати в десетки градове. Интересното при тях е, че зареждането с изцяло нова стока става един път седмично, като логично в този ден облеклата са и най-скъпи (около 30 лв. за килограм), а всеки следващ делник - цените за килограм дрехи се понижават, но пък съответно и изборът лека-полека обеднява. Така че, ако пропуснете новото зареждане, трябва да чакате цяла седмица за следващото изобилие от находки.

В нашия онлайн магазин за дрехи "second hand" (от англ. "втора ръка") зареждането с нова стока е всеки ден, така че новите артикули да са достъпни за всички по всяко време.

В магазините за дрехи втора употреба определено човек би могъл да намери немалко сносни неща, но след детайлно търсене и доста отделено време и то само в работно време.

Големите магазини за дрехи втора употреба в повечето случаи предлагат рог на изобилието, което е трудно да претърсиш за по-малко от час-два, с които често не разполагаме.

При онлайн пазаруването можеш  да се „ровиш“ в изобилието от ризи, панталони, сака, блузи и аксесоари…, без да напускаш работата, офиса, дома или СПА-то.

Има хора, на които от миризмата на обработените с химикали облекла направо им се повдига. Има и такива, които се срамуват да влизат в така наречените „секънд хендове“, въпреки тръпката от "гмуркането" в този океан от дрехи и улавянето на някоя модна находка. Е този проблем не съществува при дрехите втора употреба по интернет.

Друг проблем при веригите магазини втора употреба е, че основното съсредоточаване на подобни магазинчета е в по-големите градове или в централните райони, а в по-малките градове избора е ограничен или въобще няма тъкъв. Така че, ако във вашия град няма разнообразие и конкуренция от подобен тип магазини, не разполагате с излишно време за пазаруване, държите на подбрани стоки – то без съмнение онлайн магазина за дрехи втора употреба е точното място за обогатяване на вашия гардероб.

Логично по-големите магазини ще ви отнемат  повече време в търсене на подходящата дреха заради богатия асортимент. Също така там понякога си тръгваш с торба, пълна със страхотни попадения, друг път оставаш с празни ръце. То е като лотария – веднъж печелиш джакпота, но след това може и да не улучиш нищо подходящо за своя гардероб. Поради тази причина съществуват и по-бутикови магазинчета, където селекцията с облекла е лимитирана, но пък  цените там са по-високи,  отколкото тези в интернет магазина  втора употреба. Тук няма да загубите часове в "ровене" измежду купища дрехи, а и цената на умело събраните облекла и аксесоари  е много по-ниска от гореспоменатите типове магазини (например една пола или чифт дънки там съвсем спокойно могат да достигнат 50-60 лв., а саката и якетата често надхвърлят 100 лв.). Ако се губите сред хилядите дрехи в по-големите магазини за втора употреба, а така в даден момент се отегчавате вместо да превърнете пазаруването в забавен процес, в онлайн магазина ще откриете стегнат подбор на облекла и удобен начин за сортиране на предпочитан асортимент и размер.

Ето защо тук в http://www.dve.bg с лекота и по всяко време можеш да съчетаеш нови и луксозни облекла със секънд хенд дрехи във визията си, без да робуваш на модните тенденции в големите вериги магазини, а само и единствено на собственото си модно светоусещане.

Затвори

Вход

 

Влез с FaceBook

РегистрацияС регистрацията си, Вие се съгласявате с Общите условия на сайта.


Ако имаш проблем с регистрацията или поръчката звънни и затвори 0888121020
Затвори

Абониране