Количка
Количка / (0) / 0.00 лв.
Нямате добавени продукти. Преглед
No Stop 0888 12 10 20 Денонощен Телефон
  1. Начало
  2. Блог
  3. Химическото чистене на дрехите втора употреба химическо ...
Химическото чистене на дрехите втора употреба химическо чистене ли е?
Може да прочете на много места , че употребяваните дрехи , които се продават, независимо дали онлайн или по магазините са преминали специална химическа обработка. Какво ли означава това? Дали означава химическо чистене и каква е разликата на химическо чистене и химичната обработка на дрехите втора ръка. 
Във връзка с Регламент 528 на Европейския съюз Ви информираме, че дрехите втора употреба са третирани с биоцидни препарати по метод и концентрация, които НЕ водят до вредно въздействие върху човешкия организъм. Най-вероятно в България никъде не се продават дрехи втора употреба, преминали през химическо чистене в смисъл изпиране чрез химиско чистене. 
Биоцидните препарати съдържат 1 или няколко от следните активни вещества: 
- Пропан-2-ол.
- Пропан 1-ол
- Кватернерни амониеви въединения – Дидецилдиметиламониев хлорид и Бензил –С12-18-алкиддиметил
- Формалдехид
За да се избегнат възможни нежелани реакции на дизенфектанта при контакт с кожата (алергия, зачервяване, дразнене), се препоръчва преди употреба дрехите дрехите да се изперат с топла вода и да се изплакнат обилно, като разбира се съблюдавате инструкциите за пране на етикетите. Дрехите от естестствена кожа и естествен косъм не трябва да се перат с вода. За кожените облекла най-добре се посъветвайте в най-близкото химическо чистене. 

 Dve.bg е сайт за дрехи втора ръка и аутлет. Наша цел е клиентите ни да получават винаги конкретна , ясна и точна информация.  
Затвори

Вход

 

Влез с FaceBook

РегистрацияС регистрацията си, Вие се съгласявате с Общите условия на сайта.


Ако имаш проблем с регистрацията или поръчката звънни и затвори 0888121020
Затвори

Абониране