Количка
Количка / (0) / 0.00 лв.
Нямате добавени продукти. Преглед
No Stop 0888 12 10 20 Денонощен Телефон
  1. Начало
  2. Размери

За да изберете Вашата дреха от естествена кожа, която ще Ви е по мярка, моля прочетете нашите указания. Стотиците брандове налични в dve.bg  определят своите размери по различен начин. Ето защо за да могат да се филтрират по размер правилно дрехите, ние сме определили наши размери, които може да видите в таблицата по-долу. Отделно на всяка дреха сме измерили  конкретни размери като гръдна обиколка , дължина , талия и т.н. Най-добрия начин за да попаднете на точен размер е да знаете точно Вашите размери и да ги съпоставите с желаната дреха.

 Вижте нашето видео как да премерите Вашите размери.

Нашият съвет за размер на дреха горна част като кожено сако, яке  или палто е да премерите Вашата гръдна обиколка. Съветваме Ви да изберете яке от естествена кожа, сако или палто, което има гръдна обиколка с около 8 см. повече от Вашата гръдна обиколка.

Размерите на дрехи долна част като кожени поли  и панталони се определят по размера на талията. Съветваме Ви да търсете дреха , чиято талия е около 4 до 6 см по-голяма.

Добра идея е да измерите Ваша дреха , която Ви е точно и да съпоставите размерите с тези от описанието на артикула.

Важно

Размерите , които са в описанието към всеки артикул, са сазмери на дрехата, които ние сме премерили за всяка дреха отделно. 

Размерите в таблицата по-долу са относителни размери на тялото.

Приятно пазаруване


 Ако се колебаете за размер , просто ни се обадете: Работим без почивен ден - тел.  0888 12 10 20.  

Затвори

Вход

 

Влез с FaceBook

РегистрацияС регистрацията си, Вие се съгласявате с Общите условия на сайта.


Ако имаш проблем с регистрацията или поръчката звънни и затвори 0888121020
Затвори

Абониране